Nos decantamos por el menú del día. Varios primeros, segundos y postres a elegir. Todo rico y a un precio muy correcto. Buena carta de vinos.
Menú de medio día genial, los arroces con un sabor increíble. Local muy bien decorado y muy buena atención.
Estuvimos el sábado 11/03 y nos encantó. La calidad-precio nos pareció muy buena. Como tentempié nos pusieron una mini tapa que no recuerdo de qué era, pero estaba deliciosa.
De entrantes pedimos las flores de alcachofas (la salsa romesco deliciosa), la llonganisa y los calamares a la andaluza que l
CRÍTICA GASTRONOMICA JOAN- BUENA COCINA , SERVICIO MEJORABLE
El local esta donde habia Magda Subirana que se han jubilado.
El Bacul, del chef David Garriga, Cocinero manresano, afincado en Vic desde hace tiempo, cuenta con más de quince años de experiencia en el mundo de la hostelería.
Una cocina qu
Todo lo que comimos estaba buenísimo, no es barato pero es buena la relación calidad/precio.
Es un espectáculo, me faltan palabras para describir la explosión de sabores en el paladar. El personal es muy atento. Un “must”!!!
Nos encanta. Comida excelente y servicio muy amable.
Un buen lugar , con comida de buena calidad, muy atentos y amables, repetiremos sin dudarlo.
De 10, en calidad y atención
Gran apertura. Precio del menú diario muy ajustado por la alta calidad de los platos. Recomendable 100%
Ubicat a l'antic local del restaurant Magda Subirana (casc antic/ centre de Vic), manté pràcticament inalterable la mateixa decoració (inclús les làmpares de braç de cada taula, que potser caldria renovar). Parets de pedra i Ambient íntim amb escassa il.luminació exterior ( fet pel qual tampoc hi ha
Perfecte per la varietat de plats en el menu del migdia, el detall de l'aperitiu (a part d'original, boníssim). Vaig escollir amanida amb bonitol, i carpaccio amb urbaginia.... (perfecte per la dieta) gens feixuc, intens i que fa espategar el paladar, ...amb ganes de descobrir més plats. Tot i que e
Varem anar a fer un menú de migdia i puc recomanar-lo al 100%. Menjar molt bo, local agradable, cambrers molt amables, etc.
A sobre em van invitar 😀
De primer vaig demanar ou amb puré de patates molt recomanat, de segon el llom molt gustós i de postres tiramissú correcta.
Una experiència molt bona, el local està cuidat al detall i és còmode.
El servei justeja una mica, cambres una mica lents i desconeixent els productes i els plats, però mig bé.
El menjar éss boníssim i realment dóna per flipar amb els sabors dels plats però les racions són curtes, i deixen amb gan
Un dels millors restaurants de Vic amb un molt bon menú de migdia, detalls cuidats i bon ambient, hi tornarem!
Es el restaurant escollit per fer el dinar de Nadal dels companys de feina. Però no hi he anat mai. Menú 40€.
Menjar excelent i molt bon ambient. Eram un grup de 7 i ens van posar a una taula rodona que es va agraïr
Vam fer una reserva al restaurant Magda Subirana C/Creu i vam acabar al Bàcul C/Sant Sadurní, les fotos de la web son les mateixes, peró per trovar-ho va ser difícil, diuen que s'han traslladat i que canviar la web es molt difícil. Que demani carxofes confitades d'entrant i diguin que no en tenen pe
An error has occurred! Please try again in a few minutes