Alafresca menù, Sant Cugat del Vallès
Alafresca Sant Cugat del Vallès - Menu
OBRIR LA BOCA
Ostras "La Belle Huitre" (1 uni)
3.59 €
Cassoleta de musclos de roca
11.8 €
Terrina de Foie Gras Micuit a la Brasa acompanyat de orellanes i melmelada de prunes
15.89 €
Bravas "costa brava" amb mojo picón i all i oli d'herbes
8.69 €
Croqueta melosa de cecina amb “babaganoush” i brots de sisho (1 uni)
1.79 €
Bunyols de Bacallà amb romesco de kimchee (1 uni)
2.09 €
Pernil tallat a mà 100% ibèric de gla 80 gr. DO Guijuelo
19.6 €
Calamars de platja a l’andalusa amb all i oli d’all negre i ratlladura de llima
9.6 €
COMENÇEM
ALAFRESCA d’hivern: Fulles d’espinacs, ruca, creixents, escarola, sardina fumada, vinagreta de carbassa i taronja sanguina
10.6 €
Burrata Pugliese de 200 gr., magrana, albergínia fumada i xips d’albergínia
15.6 €
ARROSSOS
Verduretes de temporada (min. 2 persones) (p/p)
16.7 €
Pescadors, Peix de Roca, Marisc i Gambes de Blanes (min. 2 persones) (p/p)
21.89 €
Melós de Llamàntol al “senyoret”, sofregit del seu coral i carxofes confitades (min. 2 persones) (p/p)
24.89 €
Costella de porc ibèric, carpaccio de vieires, botifarra esparracada i porros confitats (min. 2 persones) (p/p)
22.1 €
La brasa, The Butcher's
Ribeye de “Black Angus” Australià (250 gr. sense ós)
36.9 €
Txuleton de “Rubia Gallega” (900 gr. amb ós / maduració 40 dies mínim)
48.9 €
Hamburguesa de Txuleton 200 gr. Amb 30 dies de maduració, cansalada ibèrica, enciam i formatge cambozola servida amb pa de núvol de coca de vidre
15.19 €
PEIX
Bacallà amb hummus de cigrons, sobrassada i all i oli de mel
16.1 €
POSTRES
Trufes de xocolata i catanies d’ametlla
5.4 €
Lemon Pie amb merengue i ratlladura de llima
6.4 €
Gelats i Sorbets (by DINO)
4.59 €